EURO-val kompatibilis fizető rendszerek
Készpénz nélküli kulcsos vagy kártyás chip rendszer, amely opcióként használható érmevizsgálókkal együtt, illetve anélkül. Használható főleg a Vending szekorban.  Ezek a rendszerek off line rendszerben működnek - az automatáknak nem szükséges, hogy hálózatban működjenek.
A tranzakció lebonyolításának az egyik feltétele, hogy elegendő kredit legyen a chip-en.
Ezek az olvasók lehetővé teszik a forgalmi adatok átvitelét, speciális adathordozón (kulcs vagy kártya) az üzemeltetők központjában lévő számítógépre, és így figyelemmel kísérhető áru- és pénzforgalom.
Ez alkalmazható olyan élelmiszer áruautomatákban, melyek zárt vagy félig zárt területeken üzemelnek, a közvetlen vásárláskor készpénz fizetés kiiktatásával.
SMARTVEND - telemetria és készpénz kímélő, mobil telefonos fizetési megoldás a Vending üzemeltetésben.

Bővebb információkért kérem keressen a +36 30 9612038-as számon.
 
ProDIGI HUNGARY Kft.
 Magyar Ital- és
Áruautoma Szövetség tagja 


További információt itt talál
www.miasz.hu
Érmeelfogadók, illetve visszaadós érmevizsgálók, melyek automatizált önkiszolgáló berendezésekbe beszerelve: közvetlenül készpénzes áru vagy szolgáltalás értékesítését teszik lehetővé,  játék, nyerőgépes automatáknál, továbbá minden egyéb olyan helyen, ahol készpénfizetési tranzakciók  kell biztosítani.
Abban az esetben ha az automata élelmiszer jellegű árut ad ki (helyben készített meleg, hideg, vagy  palackozott italok, snack, bagetti, csokoládé   stb.) ebben az esetben Vending automatáról van szó. A Vending iparon kívűl használatos automaták utazási ill. pakolási jegyek, higiéniai kellékek , valamint egyéb kioszk tipusú internet hozzáférés stb. biztosításához.
Széleskörű felhasználási lehetőséget biztosítanak a játék és szórakoztató iparban. (nyerő automaták, zenegépek, filipperek, szimulátorok)
.

(c) Prodigi 2004-2014

  PRODIGI HUNGARY Kft.
        1144 Budapest
      Gvadányi u. 65-67

  
Mobil telefonos
   elérhetőségünk
      változatlan :
  +36 30 961 2038
  Szerviz  0630 558 5492
  E-mail prodigi@prodigi.hu

AKTUÁLIS...

Kedves Ügyfeleink!
Ezúton tájékoztatjuk ...

Az új CF8000-es sorozat
már hamarosan nalunk is...

 ÚJDONSÁG : SVE parner
 A múlt év végén cégünk ...

 Az új magyar bankjegyek
 adatait tartalmazó MATRIX
 SW már letölthető...
 
 Megjött az új bankjegyek
 adatait tartalmazó SW az
 SC83XX bankjegyolv....


                 ... régebbi infók
Termékek és szolgáltatásaink

Bankjegyolvasók, nagy parkoló és jegyautomaták kiszolgáló termináljaihoz. A MEI, SODECO berendezések kivitelezése, technikai megbízhatósága a legjobb minőségi körbe sorolja ezeket a termékeket.
A kisebb forgalmú igényeket kiszolgáló automatákban: játékiparban, illetve Vendingben a közepes és alacsonyabb besorolású bankjegyolvasók is üzemeltethetoek a felhasználó elégedettségével.
A konkrét típus kiválasztása függ a használni kívánt IF-tol és  a tápfeszültségtol.
A továbbiakban azt is meg kell fontolni, hogy elég-e az egyszeru akceptor vagy a stacker-es/tárolós/ verziót kell használni.

SMARTVEND